Sommer
_

Sommerlejr

Møgelø, Møgelø – i tutten er der altid kø…

  Sommerlejr er årets store begivenhed. Her tager hele kredsen sammen til Møgelø. Her laver vi alt det bedste FDF i 5 dage. Der er leg, fantasi, gode oplevelser, samvær og gode kammerater. Indbydelse og tilmelding til årets lejr kommer i løbet af foråret 2020.

  Events
  _

  Kommende Arrangementer

  Her kan du læse om de store fællesarrangementer der er i kredsen. Du kan også downloade en kalender en køleskabet her hvis du gerne vil holde styr på hvad der sker i kredsen. 

  _

  Marts

  2021

  2019

  Familie weekend Vranum Bakkehus

  Hver 2. år afholdes der i familie weekend i FDF Silkeborg 2. Her inviteres alle FDF medlemmer og deres familier til at deltage på årets FDF familieweekend i Vranum Bakkehus ved Hald sø. Næste familie weekend er i foråret 2021.

   18-19

   April

   2020

   Rengøring på Møgelø

   Kredsen hjælper til på Møgelø. Som medejere elsker vi vores ø og nyder når det er muligt at komme derover. Hvert andet år gør vi hovedrent på Møgelø. Dette tjener kredsen penge på. Det er en weekend hvor der er arbejde, hygge og samvær for både børn og voksne. Vi håber altid at se så mange som muligt til rengørings weekend, det gør nemlig arbejdet hyggeligere når vi er flere sammen om det. Indbydelsen til weekenden kommer i 2020.

    26

    Maj

    2020

    Cykelsponsorløb Silkeborg

    Hvert år mødes vi og ser hvor mange penge vi kan cykle ind til kredsen. Det er Y’smen der arrangere løbet. Hvert medlem af FDF Silkeborg 2. skal selv sørge for at skaffe sponsorer til de omgange den enkelte kører. Der plejer at være fine præmier til dem der kører flest penge, omgange og som har mange kontrakter. Du kan godt glæde dig. Det er en hyggelig eftermiddag.