Sommer
_

Sommerlejr

Møgelø, Møgelø – i tutten er der altid kø…

  Sommerlejr er årets store begivenhed. Her tager hele kredsen sammen til Møgelø. Her laver vi alt det bedste FDF i 5 dage. Der er leg, fantasi, gode oplevelser, samvær og gode kammerater. i 2021 er der landslejr i FDF. Derfor er næste tur til Møgelø i 2022.

  Events
  _

  Kommende Arrangementer

  Her kan du læse om de store fællesarrangementer der er i kredsen. Du kan også downloade en kalender en køleskabet her hvis du gerne vil holde styr på hvad der sker i kredsen. 

  _

  Juli

  2021

  Landslejr Julsø

  Der er Landslejr for alle på Sletten, Julsø fra 7.-16. juli.

   Marts

   2021

   Familie weekend Vranum Bakkehus

   Hver 2. år afholdes der i familie weekend i FDF Silkeborg 2. Her inviteres alle FDF medlemmer og deres familier til at deltage på årets FDF familieweekend i Vranum Bakkehus ved Hald sø. Næste familie weekend er i foråret 2021.

    18-19

    April

    2020

    Rengøring på Møgelø

    Kredsen hjælper til på Møgelø. Som medejere elsker vi vores ø og nyder når det er muligt at komme derover. Hvert andet år gør vi hovedrent på Møgelø. Dette tjener kredsen penge på. Det er en weekend hvor der er arbejde, hygge og samvær for både børn og voksne. Vi håber altid at se så mange som muligt til rengørings weekend, det gør nemlig arbejdet hyggeligere når vi er flere sammen om det. Indbydelsen til weekenden kommer i 2020.

     26

     Maj

     2020

     Cykelsponsorløb Silkeborg

     Hvert år mødes vi og ser hvor mange penge vi kan cykle ind til kredsen. Det er Y’smen der arrangere løbet. Hvert medlem af FDF Silkeborg 2. skal selv sørge for at skaffe sponsorer til de omgange den enkelte kører. Der plejer at være fine præmier til dem der kører flest penge, omgange og som har mange kontrakter. Du kan godt glæde dig. Det er en hyggelig eftermiddag.