Sommer
_

Sommerlejr

Møgelø, Møgelø – i tutten er der altid kø…

  Men sommerlejr 2022 går ikke til Møgelø. På baggrund af landslejr går sommerlejr i år til Ravnsøhytten ved Javngyde. Turen er i Kristi Himmelfart og du kan tilmelde dig her: event.it/fdfsilkeborg2

  Events
  _

  Kommende Arrangementer

  Her kan du læse om de store fællesarrangementer der er i kredsen. 

  _

  Juli

  2022

  Landslejr Julsø

  Der er Landslejr for alle i FDF på Sletten, Julsø fra 6.-15. juli 2022. Se mere her: https://landslejr.fdf.dk/

   Marts

   2021

   Familie weekend Vranum Bakkehus

   Hver 2. år afholdes der i familie weekend i FDF Silkeborg 2. Her inviteres alle FDF medlemmer og deres familier til at deltage på årets FDF familieweekend. Familie weekenden i 2021 er dog aflyst på baggrund af Corona. 

    1.-3. April

    2022

    Rengøring på Møgelø

    Kredsen hjælper til på Møgelø. Som medejere elsker vi vores ø og nyder når det er muligt at komme derover. Hvert andet år gør vi hovedrent på Møgelø. Dette tjener kredsen penge på. Det er en weekend hvor der er arbejde, hygge og samvær for både børn og voksne. Vi håber altid at se så mange som muligt til rengørings weekend, det gør nemlig arbejdet hyggeligere når vi er flere sammen om det. 

     Maj

     2021

     Cykelsponsorløb Silkeborg

     Hvert år mødes vi og ser hvor mange penge vi kan cykle ind til kredsen. Det er Y’smen der arrangere løbet. Hvert medlem af FDF Silkeborg 2. skal selv sørge for at skaffe sponsorer til de omgange den enkelte kører. Der plejer at være fine præmier til dem der kører flest penge, omgange og som har mange kontrakter. Du kan godt glæde dig. Det er en hyggelig eftermiddag.
     Du kan hente ekstra kontrakter og info her: Cykelsponsorløb 2022