Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.45 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.45, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med.

Husk generelt ALTID at have udetøj med efter vejret.

FØSTE HALVÅR 2023:


JANUAR

9/1: GODT NYTÅR! Så er vi simpelthen klar til at skyde det nye FDF år i gang med et brag af en nytårskur. Så kom gerne i dit flotteste nytårstøj, så du er klar til fest.

11/1: I dag er det onsdag, og der er nytårsgudstjeneste i Silkeborg Kirke for alle spejdere og FDF’ere i Silkeborg. Kom med hele familien til en hyggelig nytårstradition. Vi mødes på parkeringspladsen ved Godthåbsvej kl. 18.00 og går med levende lys til kirken, hvor gudstjenesten starter 18.30. Det hele slutter igen ca. kl. 19.15.

16/1: Vi skal i dag gøre noget godt for andre, som ikke altid har de samme muligheder som os. Det handler om at give noget uden at få noget tilbage, og i dag skal vi forberede det, som vi skal give væk.

23/1: Så er det tid til, at vi skal give noget væk. Det skal vi i Kirkens Korshærs varmestue (Lille Søgade 10). Bemærk at du skal afleveres her på denne adresse i dag. Vi tager bussen tilbage til kredshuset, så afhentning er samme sted som vanligt. Når vi har klaret det hele, kan vi få et mærke til skjorten, som viser, at vi har gjort noget godt for andre.

30/1: I vintermørket kan det være godt med en lommelygte, så man kan se noget. Så den må du hellere huske i dag. Måske går der et lys op for dig i dag?


FEBRUAR

6/2: Det kan også være i dag, at der går et lys op for dig. Men et andet slags lys, for i dag skal vi dryppe med stearinlys og lave vores helt eget stearinlys.

13/2: Så er det tid til kælketure, skiferie, varm kakao og ild i brændeovnen. Det er vinterferie, så vi ses i næste uge.

20/2: Fastelavn er mit navn, og lækre-flot-pyntede fastelavnsboller vil vi have. Kom gerne udklædt som noget fjollet, grimt, pænt, farligt eller hvad du nu har lyst til. Vi holder fastelavsnfest og pynter fastelavnsboller.

27/2: .FDF lit snælgab åg go gad i åp tdnevmo netrojks enreg gaT .edit åp eræv ta dev re ted ås ,gad tdnevmo tfah rah iv nedis egnæl re teD


MARTS

6/3: Juhuuuu, vi skal snart på lejr. Men hvordan er det nu lige man gør, når man er på lejr? Det skal vi finde ud af i dag, så i dag får du skills i at pakke sovepose, spise lejrmad, synge til bords og meget andet.

10/3-11/3: Der er familieweekend i Vranum Bakkehus, så tag hele familien med til årets bedste familieoplevelse. Der kommer en særskilt indbydelse til lejren, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

13/3: Babu-babu-babu…. Vi skal på besøg hos Brandstationen i Silkeborg på Kejlstrupvej 99C. Du skal både afleveres og hentes på den adresse. Vi får rundvisning og ser forhåbentligt en brandbil eller to. Og hvis vi er gode til det, så får vi bagefter et mærke til skjorten som bevis på, at vi har været på brandstationsbesøg.

20/3: Kan du slå en sekser og en syver med to terninger? Eller hvad med en ti’er? I hvert fald skal vi øve os i terningekast og stjerneløb i dag, så det bliver både firkantet og stjernegodt.

27/3: Vi eeeelsker påskechokolade, påskeharer, påskekyllinger og egentligt bare alt med påske, så i dag står den på påskehygge og forberedelser. Det bliver helt sikkert sjovt.


APRIL

3/4: Pas nu på du ikke spiser for mange påskeæg i din ferie. Vi leder smæsker os i chokolade, så vi kommer ikke til FDF i dag.

10/4: I dag er vi ved at spise påskeskum, så vi kan desværre heller ikke komme til FDF i dag, men vi ses i næste uge.

17/4: Så skal vi lave noget mad på bål. Måske steger vi en gris på spyd eller koger en ko i bålgryden. I hvert fald bliver det lækkert.

24/4: Kan man lave is på bål? Eller måske en fromage? Vi prøver desserter på bål, så det bliver sødt og varmt.


MAJ

1/5: Det er på tide at få sat gang i hjulene, så vi tager på skaterbanen i dag. Vi starter og slutter ved kredshuset. Husk noget der kan trille: rulleskøjter, løbehjul, kageruller, skateboard eller tennisbolde under skoene. Og husk selvfølgelig hjelm og beskyttelsesudstyr.

8/5: De voksne siger altid, at man ikke må lege med maden. Men hvad nu hvis man laver det til kunst? Må man så? Ja, det må man i hvert fald til FDF. Så tag kunstnerhatten på og kom og lav et spiseligt kunstværk. Hvis man gør sig meget umage, kan man endda være heldig at få et mærke til skjorten for det.

15/5: I dag skal vi besøge Indelukkets legeplads, Åhave Allé 9B, hvor vi skal køre i rutschebane, klatre, lege og meget andet. Du skal både afleveres og hentes på legepladsen.

22/5: Er du en vandrende pind eller en trippende flodhest? Vi tester vores vandre evner i dag og tager vandremærket til skjorten. Så husk de gode gå-sko.

23/5: Bemærk at det er tirsdag: Der er cykelsponsorløb i dag. Der kommer en særskilt information om dette arrangement, men puds cyklen, find sponsorer og kom med til en hyggelig aften, hvor vi kan tjene penge til FDF.

29/5: Pinsesolen danser måske i dag, så det holder vi øje med og har ikke tid til FDF i dag.


JUNI

5/6: Ingen FDF – alle lederne er taget ud for at fejre Grundloven.

12/6: Så er det allerede tid til at afslutte denne FDF sæson. Vi samles hele kredsen til afslutning, så mødet i dag er fra kl. 17-19. Der kommer mere
information på hjemmesiden/facebook, så her kan du se mere om, hvad vi skal i dag.

25/6-30/6: Sæt et kæmpe kryds i kalenderen, for nu er det tid til årets fedeste, sjoveste, bedste, hyggeligste sommerlejr på Møgelø. Der er garanti
for badning, slik i tutten, lejrbål, sjove aktiviteter og sovepose hygge. Tilmeld dig før din nabo, når indbydelsen kommer.

 

Rigtig god sommerferie til alle!

Bedste hilsner fra dine ledere:

Britta (25 32 58 37)
Henrik (40 27 18 91)
Jesper
Alice (20 89 10 49)