Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.45 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.45, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med.

Derudover kan der forekomme ændringer i programmet som følge af Coronarestriktioner der gør at det ikke er muligt at afholde møder. Hold jer orienterede på vores facebook side, hvor vi giver meldinger omkring ændringer.

Husk generelt ALTID at have udetøj med efter vejret.


AUGUST

8/8: Sæsonopstart i kredshuset kl. 13-15

16/8: Jubiiii, så er sommerferien endelig slut, og vi er klar til at starte en ny fantastisk FDF sæson. Vi har glædet os helt vildt til at se jer. I dag skal vi hilse på nye børn, som starter til FDF, og vi skal lave sjove OL-lege. Vi laver også bål og bager snobrød.

23/8: ”Jeg er så glad for min cykel….” – og efter i dag bliver du endnu gladere for den. Vi skal nemlig lave super sejt pynt og gejl til vores cykler, så de er klar til næste mandag, hvor vi skal køre sponsorløb. Du skal ikke tage cyklen med i dag. Du får pynten med hjem og kan sætte det på hjemme.

30/8: Så er det i dag du skal spænde hjelmen og pudse cykelskoene, for nu skal vi have skudt FDF Silkeborg 2’s eget cykelsponsorløb i gang. Vi mødes kl. 17.00-19.00 ved Teletubbies bakkerne i Gødvad. Tag gerne hele familien med. 


SEPTEMBER

6/9: Er der mon nogen af jer, der har hørt om det der Corona? Og måske har I hørt om noget der hedder vaccinationer? I dag skal vi se om vi kan lære noget mere om vacciner. Måske opfinder vi en vaccine mod sure karklude, eller måske en mod kedelige lektier. I hvert fald bliver det mega spændende i dag.

13/9: Der er mange gode ting ved FDF. Den bedste ting er at man kan tage sin bedste ven med, og det kan man for eksempel gøre i dag, hvor vi har vennedag. Vi skal hygge os med mad på bål og sjove lege.

20/9: I dag gælder det om at have de gode gå-sko på, for vi skal ud og sælge lodsedler. Husk meget gerne din FDF-skjorte, så man kan se, hvor vi kommer fra. Vi slutter af med lidt aftensmad, når I kommer tilbage fra ruterne. Bemærk at vi iaften mødes kl. 17.00-19.00.

27/9: Søde, saftige æbler giver sødt og saftigt æblesaft. Kan du mon gætte, hvad vi skal i dag? Du må meget gerne medbringe æbler fra din have, eller fra naboens have. Og så er det en god ide at tage en flaske med, så du kan smage på den søde saft.


OKTOBER

4/10: Vi elsker at tage mærker til skjorten, og nu skal vi tage det dramatiske drama mærke. Så find din indre udklædnings-fjolle-gøgler frem og kom i dag til en dramafest.

8-9/10: Så blev det endelig tid til en FDF overnatning. Vi skal sove i kredshuset og hygge, spise, lege, fortælle vittigheder og meget andet. Der kommer mere information omkring overnatningen, men sæt allerede nu et kæmpe kryds i kalenderen, for det bliver efterårets bedste overnatning.

11/10: Ovenpå sådan en dejlig weekend med overnatning i kredshuset, kan man godt være lidt træt om mandagen. Så i dag holder vi afslapningsmøde. Så kom i dit mest afslappede tøj og forbered dig på total hygge.

18/10: Nu blev det simpelthen ferietid. Så måske er du rejst til Barbados eller til Ballerup. Vi glæder os til at høre om det hele næste mandag.

25/10: Uuuuuhhhhhh, så er det ved at være uhyggetid i Danmark, men hvem siger at man ikke kan hygge sig imens? Vi lader op til halloween med hyggelige uhyggeting.


NOVEMBER

1/11: Hvem ved, hvordan man sætter et plaster i panden eller binder en bulden lilletå ind? Det kan være nyttig viden, og det skal vi lære en hel masse mere om de næste to mandage.

8/11: I dag regner vi med at blive helt udlært i det der med førstehjælp, så vi kan få et fint mærke til skjorten. Så hvis nogen brækker øret eller forstuver næsen, så kan de bare komme an.

15/11: I dag kan du opleve flere forskellige ting til FDF. Det er noget, som dufter, smager, lyder godt, ser yndigt ud og noget som er hemmeligt.

22/11: Vi (h)juler lidt videre som sidst og laver forskellige lækre ting, som ligger godt i maven, pynter på hovedet og kan lægges under et træ.

28/11: Så blev det julestue søndag, og der kommer til at ske en masse hyggelige juleting. Der kommer mere information ud om tidspunkt osv.

29/11: Efter sådan en dejlig julestue, hvor der måske er røget lidt rigeligt med pebernødder ned, så kan det være godt at brænde noget krudt af. Derfor skal vi i dag klatre, lege, tonse og danse på livet løs.


DECEMBER

6/12: Hvert år ved denne tid sker der altid en hel masse ting, som gentages hvert år. Det er selvfølgelig også sådan til FDF. Derfor skal vi have vores traditionelle juleafslutning med guirlandekonkurrence. Så du kan godt begynde at øve dig på at klistre papir sammen, så du er helt klar.


JANUAR

Vi forventer at starte igen i uge 1

 

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle jer fra alle os ledere. Vi glæder os til at se jer igen i det nye år.

Bedste hilsner fra dine ledere:

Britta (25 32 58 37)
Pia
Henrik (40 27 18 91)
Jesper
Lene (24 65 17 75)
Alice (20 89 10 49)