Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.45 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.45, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med.

Husk generelt ALTID at have udetøj med efter vejret.


AUGUST

14/8: kl. 14-16 Sæsonopstart og Årsmøde 

15/8: Kender du den der boblende fornemmelse, når man glæder sig til noget? I dag starter vi FDF op igen efter sommerferien, og det bliver både boblende og brandgodt.

22/8: Vi sætter efterårssæsonen i gang med at tage et mærke. Vi skal i gang med naturmærket, og i dag kommer det til at handle om sø, vand, fisk, blæksprutter og andet godt.

29/8: Så skal vi videre med naturmærket, og i dag handler det om krible-krable og ting med mange ben. Måske bliver det også pelset.


SEPTEMBER

5/9: Bemærk at tidspunktet i dag er kl. 17.00-19.00. Vi skal nemlig ud at sælge lodsedler med resten af kredsen. Så tag dine gode gå-sko på og husk FDF skjorten.

12/9: Kan du trutte i trompeter og trækbasuner? Måske er du bedre med bongotrommer eller triangler? Vi skal i hvert fald i gang med musikmærket, så det bliver festligt. Husk eventuelt ørepropper, hvis du er sart overfor falske toner.

19/9: Vi sætter trumf på musikmærket i dag, så det bliver en ren musikfest. Der skal synges, spilles og måske danses i stor musikstil.

26/9: Så skal vi have smurt stemmebåndene igen efter de sidste to ganges musikskråleri. Derfor skal vi da lave vores egen æblemost. Du skal huske at tage æbler med og en flaske til at have den lækre most i.


OKTOBER

3/10: Tid til afslapning og hygge efter en september med fuld knald på. Vi laver derfor vores egen FDF-biograf og bruger aftenen foran skærmen.

10/10: Vi vil så gerne møde jeres bedste ven, så i dag er ”tag-en-ven-med-dag”. Vi skal vise dem, hvorfor det er super sjovt at gå til FDF. Så tag din bedste ven under armen og tag ham/hende med til FDF i dag.

17/10:Så er det tid til efterårsferie, så i dag bliver vi hjemme og drikker varm kakao, sidder foran pejsen, hygger under tæppet eller tager på en tur i efterårsskoven. Vi ses i næste uge.

24/10: Kender du Kim? Eller KIMs? I dag skal vi undersøge alt muligt mærkeligt med Kim og KIMs. Og det skal man ikke kimse af.

28/10-29/10: Det er fredag, og det er tid til FDF overnatning. Det bliver hyggeligt, festligt og spændende. Sæt kryds i kalenderen. Der kommer en indbydelse.

31/10: Vi slapper af ovenpå weekendens overnatning og der er derfor ikke FDF.


NOVEMBER

7/11: Så er det tid til ”Turbo-tumle-holds-gear”, og vi skal derfor i højskolens gymnastiksal. Vi skal lege, spille og tonse omkring. Husk gerne en drikkedunk, da man godt kan blive tørstig af at løbe rundt efter os ledere.

14/11: Der skal produceres småkager til julestuen, og det kræver glade børn, som er gode til at prøvesmage. Derfor skal vi selvfølgelig i gang med den store produktion. Vi skal også øve Lucia optog og andre ting, så der bliver godt gang i den i dag.

21/11: Vi ved at alle jeres forældre elsker småkager, så vi bager nogle flere. Vi finpudser Lucia optoget og hygger os.

27/11: Det er søndag, og der er julestue. Tag hele familien med og kom med til en hyggelig dag. Der kommer indbydelse ud.

28/11: Ssshhhhhh, det er super hemmeligt, hvad programmet er for i dag. Men vi kan afsløre at det starter med J og slutter på ULEGAVER.


DECEMBER

5/12: Det’ sørme, det sandt, December…. Vi er simpelthen allerede nået til juleafslutningen. Så vi bruger dagen på at hygge os sammen med julede juleting.


JANUAR

9/1: Vi starter igen efter juleferien.

 

Bedste hilsner fra dine ledere:

Britta (25 32 58 37)
Frederik
Henrik (40 27 18 91)
Jesper
Alice (20 89 10 49)