Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.45 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.45, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med.


JANUAR

8/1: Bemærk det er en onsdag! I dag skyder vi det nye FDF år i gang med den årlige nytårsgudstjeneste. Det foregår i Silkeborg Kirke og er sammen med andre FDF’ere og spejdere i byen. Tag hele familien med til det hyggelige arrangement. Der kommer mere information på hjemmesiden og facebook om aftenen.

13/1: Vi tager hul på det nye år med en masse sang og musik. Vi skal tage musikmærket til FDF skjorten, så du skal pudse sangstemmen og stemme luftguitaren til i dag.

20/1: Vi blæser videre i trækbasunen i dag og gør musikmærket færdigt. Husk derfor at varme bassen op hjemmefra, så du er klar til at nynne med på alle sangene.

27/1: Tons bare derudaf i dag, for vi har lånt højskolens store sal. Derfor skal vi løbe, hoppe, springe, lege og en masse andet. Så tag tøj på, som du kan bevæge dig i og måske en drikkedunk, så du ikke tørrer ud som en rosin.

 


FEBRUAR

3/2: �� gadi åp tdnevmo netrojks egat ta ksuH. ?ted lit nednum i egil negnut edloh nak iv noM. Egløfekkær snælgab i gnitla røg iv rof ,gadi tdnevmo re gnitlA.

10/2: Måske suser du ned ad en skibakke, eller måske drikker du varm kakao. Det kan selvfølgelig også være du ligger under et palmetræ eller bygger med Lego. I hvert fald holder vi vinterferie, så der er ikke FDF i dag. Men vi ses i næste uge

17/2: Verdens bedste mærke til skjorten må bestemt være slikmærket, så det skal vi selvfølgelig tage i dag. Det bliver lækkert!

24/2: I dag får vi besøg af Slut Sult karavanen. De plejer at have nogle sjove lege med til os og kan fortælle en masse om deres rejseoplevelser. Vi glæder os til at se, hvad de har fundet på i år.

 


MARTS

2/3: Puds dine fineste fest sko til i dag og vær helt klar til årets største MGP fest. Vi skal have gang i disko kuglen og flotte drinks i baren, så vi er klar til at give den max gas på festivitas.

7.-8/3: Der er fælles overnatning for hele kredsen i denne weekend. Vi skal sove i kredshuset og hygge os alle sammen. Måske er du heldig at blive dyppet i vand og få dejlig mad. Der kommer mere information om denne overnatning på hjemmesiden og facebook, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi slutter af søndag med at deltage i sogneindsamlingen fra Alderslyst Kirke.

9/3: Gaaab, hvor er vi trætte efter weekendens strabadser. Derfor har vi brug for et totalt afslapningsmøde. Kom i dit mest afslappede tøj og forbered dig på at blive totalt afslappet i aften.

16/3: AFLYST PÅ BAGGRUND AF COVID19. Vi skal lige have fut i fejemøjet igen, så vi skal lege en masse lege i dag. Så du skal finde dit indre legebarn frem og være klar på sjov og hygge.

23/3: AFLYST PÅ BAGGRUND AF COVID19. Hvordan står stjernerne i aften? Det skal vi have fundet ud af med årets bedste stjerneløb. Så husk dine stjerner på skuldrene så du er helt klar til en stjernegod aften.

30/3: AFLYST PÅ BAGGRUND AF COVID19. Kan du lide at mime, klæde dig ud, lave sjov og spas, spille skuespil og lave teater? Det skal vi prøve i aften, så forbered dig på at det bliver mega sjovt. Vi får endda besøg af en, som ved alt muligt om børneteater.

 

 


APRIL

6/4: AFLYST PÅ BAGGRUND AF COVID19. Gæk, gæk, gæk. Stik hovedet i en hæk, og bliv fra FDF væk. Der er påskeferie og vi har fri.

13/4: Gæk, gæk, gæk. Vi er stadig væk. Spis nu ikke for mange påskeæg, så får du bare ondt i maven. Så er det meget bedre at gemme dem til dine ledere.

20/4: Har du nogensinde prøvet at tænde et bål? Eller at kløve brænde? Eller har du måske nogensinde bagt et snobrød på en pind, som du selv har snittet? Ja, det har du måske nok hernede til FDF, men i hvert fald skal vi tage bålmærket, så vi kan blive rigtigt gode til det der med bål.

27/4: Vi båler videre til den store guldmedalje så husk røgvenderen, så vi ikke får røg i øjnene.

 


MAJ

4/5: ”Nu tænder vi et lille lys, et lys for håb og glæde…”. Ved du hvorfor vi sætter lys i vinduerne iaften? Det skal vi lære lidt om i dag, og vi skal lege lidt med stearinlys.

11/5: Nu er det tid til at komme i skoven, for vi skal i gang med pionér mærket til FDF skjorten. Vi skal lære lidt om mærkelige knob og rafter, og så skal vi i gang med at bygge huler.

18/5: Vi skal bygge videre på vores huler i skoven, og måske er det ved at være tid til at indrette dem fint.

25/5: Så skal vi simpelthen holde en hulefest. Man kan måske være heldig at få lækkerier med ned i sin hule og invitere sine hulevenner på besøg.

26/5: Så løber det store cykelsponsorløb af stablen, så nu skal du have smurt kæden, strammet hjelmen, tunet ringeklokken og tjekket gearene. Vi giver den at hvad vi kan, så vi kan køre en masse penge ind til kredsen. Husk at der er fantastiske præmier på spil. Bemærk at det er en tirsdag. Der kommer mere information om cykelsponsorløbet.

 

 

 


JUNI

1/6: I dag er det 2. pinsedag, så der er ikke FDF i dag. Skal du se pinsesolen danse i weekenden? Medmindre det regner hele tiden.

8/6: Vi skal en tur til Møgelø, så vi kan se, hvor vi skal på sommerlejr. Vi skal se de vigtigste steder på Møgelø, så alle ved hvor Tutten er. Vi har måske brug for et par forældre til at hjælpe med kørsel. Meld gerne tilbage til lederne, hvis dine forældre kan hjælpe.

15/6: Så slutter vi FDF sæsonen af med et brag af et fælles arrangement. Tag hele familien under armen og kom til en hyggelig aften. Der kommer mere info om arrangementet på hjemmesiden og facebook. Bemærk at tidspunktet i dag er 17.00-19.00. Og næste gang vi ses er på Møgelø.

28/6-3/7: JUBBIIIIIIIIIII Så blev det tid til Møgelø sommerlejr. Den bedste lejr på hele året. Hvor har vi glædet os og håber at I alle kommer med.

Rigtig god sommer til alle. Vi glæder os til at se jer igen til august.

 

Bedste hilsner fra dine ledere og hjælpeleder:

Britta (25325837)
Alice (20891049)
Henrik (40271891)
Johanne