Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.45 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.45, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med.

Derudover kan der forekomme ændringer i programmet som følge af Coronarestriktioner der gør at det ikke er muligt at afholde møder. Hold jer orienterede på vores facebook side, hvor vi giver meldinger omkring ændringer.

Husk generelt ALTID at have udetøj med efter vejret.

 


JANUAR

Corona gør vi ikke kan starte fysiske møder. Derfor har alle Puslinge og Tumlinge fået leveret materialer til de næste 4 uger.

18/1: Coronamøde – åben kuvert nummer 1

25/1: Coronamøde – åben kuvert nummer 2

 


FEBRUAR

1/2: Coronamøde – åben kuvert nummer 3

8/2: Coronamøde – åben kuvert nummer 4

15/2: Så er det tid til varm kakao, ild i pejsen, brætspil og kælketure, for nu er det vinterferie. Vi ses i næste uge.

22/2: Coronamøde – vi kommer med nye kuverter

 


MARTS

1/3: Coronamøde – vi kommer med nye kuverter

8/3: Coronamøde – vi kommer med nye kuverter

13/3: Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling

15/3: Coronamøde – vi kommer med nye kuverter

22/3: Coronamøde – vi kommer med nye kuverter

29/3: Så skal vi spise påskeæg, jagte påskeharen og slappe af, for det er blevet tid til påskeferie.

 


APRIL

5/4: Og det er stadig påskeferie, men vi ses i næste uge.

12/4: Os ledere har øvet os meget længe på at skyde med bue og pil, men vi er ikke blevet gode til det endnu. Lad os se, om I børn er bedre end os, når vi skal lave ægte Robin Hood aktiviteter.

19/4: I dag har vi fået lov til at komme på bondegårdsbesøg hos Jesper. Han vil vise os rundt og måske får vi en sjov traktortur. Adressen er Resendalvej 16. Her skal du både afleveres og hentes igen. Samme tid som normalt.

26/4: ?gadi laks iv davh ,ettæg nom ud naK .snælgab go mo tdnev gnitla re gadI

 


MAJ

3/5: Bandedanmark baner vejen igennem landet. I dag bener vi igennem baner, som vi selv laver. Det er der ingen ben i – eller fisk.

10/5: Tænk hvis man kunne få en helt rigtig biolog på besøg og fortælle om alle mulige planter og dyr? Jamen okay så, vi finder da en til dagens anledning, hvor vi skal tage naturmærket til skjorten. Det kan kun blive en stor succes.

17/5: Vi har da fået smag for at tage mærker til skjorten, så vi tager et mere. I dag skal vi højt til vejrs og lege klatremus, så hav tøj på, der er nemt at
bevæge sig i.

24/5: Gad vide om man kan se pinsesolen danse i aften? I hvert fald holder vi pinseferie, så vi ses først næste mandag.

31/5: Nu varer det ikke længe inden vi skal på sommerlejr, så traditionen tro skal vi selvfølgelig besøge Møgelø, så vi kan se, hvordan der egentligt ser ud. Vi får måske brug for lidt hjælp til transport, og måske tager mødet lidt længere tid i dag. Men det skal vi nok melde mere ud om.

 


JUNI

7/6: Spænd løbeskoene og tag dit indre kompas frem. For nu tager vi løbsmærket, så vi skal finde vej rundt omkring og garanteret finde sjove poster.

14/6: Tænk at vi allerede er nået til sommerafslutningen. Det er gået stærkt, men i dag er sidste gang inden sommerferien. Vi laver en fest ud af det.

Uge 26 – søndag den 27/6-fredag den 3/7:
JUBIIIII! Så er det endelig tid til sommerlejr på verdens bedste ø: Møgelø. Der kommer indbydelse ud senere, men sæt allerede nu et kæmpe kryds i kalenderen for denne uge. Hvis der er nogen af jer forældre, der har lyst til at hjælpe med køkkentjansen en eller flere dage, vil vi være meget taknemlige. Det plejer faktisk at være både hyggeligt og sjovt.

Rigtig god sommer til alle.

Bedste hilsner fra dine ledere:

Britta (25 32 58 37)
Jesper
Henrik (40 27 18 91)
Lene (24 65 17 75)
Alice (20 89 10 49)