Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.45 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.45, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med. Husk generelt ALTID at have udetøj med efter vejret.

 


AUGUST

9/8: Jubiiiiii! Så er det endelig ved at være tid til FDF igen. Vi har faktisk glædet os hele sommerferien til at se jer igen. Vi laver traditionen tro en fælles sæsonopstart. Bemærk at det er søndag, og vi mødes i kredshuset kl. 14-16. Vi starter med kaffe og kage, og så er der årsmøde for forældrene, mens vi skal lege udenfor. Til sidst kan man blive trukket op i sin nye FDF-klasse, få et nyt årsmærke og møde de nye ledere. Det bliver så hyggeligt, og husk at tage hele familien med.

17/8: I dag er vores første rigtige puslinge/tumlinge møde, så vi starter selvfølgelig med at hygge os helt vildt. Vi skal måske hilse på nye FDF-venner og lege en masse sjove lege. Det bliver super sjovt og skørt som det plejer at være.

24/8: I foråret skulle vi have været i gang med at tage pionérmærket, men det blev jo aflyst af Corona. Øv bøv! Men heldigvis kan vi da bare gøre det nu så. Derfor skal vi i dag i gang med at bygge forskellige huler udenfor. Så tag dine byggekundskaber med og gør klar til det store byggeprojekt.

31/8: Vi skal gøre vores huler færdige og lege i dem i dag. Så hvis du har noget rigtigt huleboertøj, så tag det på. Husk også FDF skjorten, så du kan få dit nye mærke på i dag.

 


SEPTEMBER

7/9: Så er det blevet tid til det årlige lodseddelsalg for hele kredsen. RETTET På baggrund af Corona afholder vi almindeligt tumlingemøde. Dine ledere er fuld af fantasi så hvem ved hvad du møder når du kommer til kredshuset mandag kl. 16-17.45

14/9:Har I nogensinde besøgt vores ”nabo” på den anden side af vejen? Selvom bygningen ikke er særligt høj, er det faktisk en højskole. Ret mærkeligt. Men de har lavet et sjovt tårn og en trætopshule, som vi skal over og lege i i dag. Det bliver tosset og sjovt, og måske kommer vi højt op ved højskolen.

21/9: Æblemand, kom indenfor æblemand. Har du nogle æbler med til mig i dag. Tak skal du ha’. Kan du mon gætte, hvad vi skal lave i dag? Du må meget gerne medbringe en pose æbler fra haven (eller naboens have, hvis du tør gå på æblerov) og så en flaske til søde æbledråber. Mums!

28/9: Dengang alting blev aflyst af Corona, nåede vi heller ikke at tage bålmærket, så det skal vi simpelthen gøre i dag. Det bliver brændende sjovt, og du skal både lære at snitte pinde og tænde op. Så spænd de store armmuskler, så du rigtigt kan hugge brænde. Vi skal også lave noget lækkert bålmad, hvis det lykkes os at tænde bålet.

 


OKTOBER

5/10: Vi er blevet totalt tossede med at tage mærker, så nu kan vi slet ikke få stoppet igen. I dag tager vi cykelmærket, så du skal huske: cykel, hjelm og refleksvest i dag. Vi suser afsted fra kredshuset og lander igen samme sted, hvis vi da ikke fortsætter helt til månen, når først vi kommer op i gear.

12/10: Så er det godt nok blevet tid til at slappe af efter den cykeltur i mandags. Os ledere ligger helt sikkert på langs et sted, og kan slet ikke rejse os før næste uge. Måske er du også heldig at holde efterårsferie. Vi ses på mandag, hvis vi da ikke stadig har ømme cykelben.

19/10: Gad vide om du nogensinde har prøvet at lave dine egne stearinlys? Nej, det tænkte vi nok, så det skal vi selvfølgelig have prøvet af i dag. Vi skal også dryppe med stearin i sjove mønstre og figurer. Hvis du har nogle stearinlys i flotte farver, må du gerne tage dem med, så du kan bruge dem til at dryppe med.

23-24/10: Hip, hop, halløj! Så skal vi have sæsonens første overnatning. Det bliver mega sjovt. Vi skal sove i kredshuset og hygge os helt vildt. Der kommer en indbydelse, når vi kommer lidt tættere på, men sæt allerede nu et kæmpe kryds i kalenderen.

26/10: Uhhhh, nu bliver det en smule (u)-hyggeligt, for vi skal lave halloween ting i dag. Måske er det hekserier, eller måske spøgelser. Det kan også være mumier eller klamme fingre. Hvem ved hvad vi finder på af (u)lækre ting?

 


NOVEMBER

2/11: Så er det vist tid til at være tossede igen. Så nu laver vi årets mest fjollede, skøre, mærkelige, underlige, mystiske, svære og gakkede rekorder. Måske laver vi vores helt egen rekordbog, og måske kan man blive puslinge/tumlingemester i en eller anden tosset ting.

9/11: Så er det vist på tide, at vi får rørt os lidt igen, så vi ikke bliver helt stive i betrækket. Vi har lånt gymnastiksalen på højskolen, og skal tonse løs derovre. Vi mødes og slutter ved kredshuset, som vi plejer. Det er en god ide at tage en drikkedunk med, for når du skal løbe fra Henrik, får du helt sikkert sved på panden.

16/11: Sankta Lucia, sankta Luciaaaaaaa. Stem din sangstemme og gør klar til at øve på årets bedste luciaoptog, som vi skal lave til julestuen. Vi skal også bage lækre pebernødder, og måske er man heldig at få lov til at smage…

22/11:Så blev det søndag og tid til årets julestue. Der kommer mere information ud omkring dette arrangement, når vi nærmer os. Det er i dag vi skal lave luciaoptoget, så tag gerne forældre og bedsteforældre med, så de kan se det.

23/11: Er du en god nisse-foto-sti finder? Ellers kan du lige øve dig lidt i dag, for vi skal på julefotoløb. Det er udenfor, så husk tøj til at være ude. Måske finder vi en skovnisse undervejs, eller måske en rumpenisse. Det er aldrig til at vide.

30/11: Lige om lidt er det julemåned, og os ledere mangler helt sikkert at få pyntet op. Måske har musene på loftet spist dit gamle julepynt, så det kan være godt med noget nyt. Så i dag skal vi lave vores helt eget nisselandskab. Du skal bruge en skoæske eller lignende, så det må du meget gerne tage med hjemmefra.

 


DECEMBER

7/12:Forhåbentligt er du allerede gået i træning. Ellers er det med at komme i gang, for nu er det tid til den årlige guirlandekonkurrence. Der skal limes indtil vi er helt klistrede, og så gælder det jo om at lave den længste guirlande. Der er aldrig snyd med i spillet, men det er ALTID Alices hold, der vinder. Så måske er det året, hvor nogen andre skal prøve at vinde? Vi skal julehygge og ønske hinanden rigtig glædelig jul. Hvis du har en nissehue, må du meget gerne tage den på.

 


JANUAR

13/1: NYTÅRSGUDSTJENESTE Bemærk det er en onsdag.

18/1: Første møde i det nye år.

 

Bedste hilsner fra dine ledere:

Britta (25 32 58 37)
Henrik (40 27 18 91)
Lene (24 65 17 75)
Alice (20 89 10 49)