Program

Senior på Landslejr 2022 Program

Landslejr kender du, men hvad er en seniorkreds…? Faktisk er en seniorkreds ligesom en almindelig kreds, bare kun bestående af seniorer. Alle seniorer Julsønetværket bliver i vores landslejr ekspeditionen samlet i én fælles kreds, hvor de skal bo, sove, spise og ikke mindst lave en masse gak og løjer
sammen. Hvem ved, hvad der kan ske?
For at være med i seniorkredsen på Landslejr skal du være fyldt 15 år og du må ikke være over 21 år.
I seniorkredsen er der ledere med fra flere kredse i spidsen står Mikkel med fra FDF Silkeborg 1. Derudover er der Mickael fra FDF Balle, Martin fra FDF Silkeborg 2 og Ellen fra FDF Silkeborg 1.

For at der kan skabes en god lejr og ikke mindst et godt fællesskab, er det vigtigt, at vi kender alle kender hinanden før lejren starter. Der er derfor arrangeret 5 fællesmøder for alle seniorer i ekspeditionen. Møderne bliver fordelt sådan, at der ca. er et møde hver måned fra januar og frem. Udover disse møder kommer der også en fortræningsweekend- En af de 5 mødegange bliver i en weekend, så mødet kan blive lidt længere :)) For at alle kan lære hinanden bedre at kende, er det derfor vigtigt, at man kommer til mindst 3 af møderne og deltager på fortræningsweekenden. Dette krav stilles, fordi det ønsker den bedste lejr, og det gøres når all kender hinanden. Seniorkredsen og fællesskabet heri er nemlig noget vi skaber inden landslejr!
NB! hvis du er på efterskole behøver du kun at deltage i fortræningsweekend.

Infomøde: Der afholdes et info-møde den mandag 24/1-22 kl 19.00 i FDF Silkeborg 1 kredshuse (Almindsøvænget 1 8600 silkeborg ) for alle seniorer og deres forældre for at fortælle lidt om landslejren og svare på spørgsmål.


MØDEDATOER

24/1 infomøde hos Silkeborg 1
31/1 fællesmøde hos Silkeborg 1
28/2 fællesmøde hos Balle
28/3 fællesmøde hos Silkeborg 2
22-24/4 fortræningsweekend på sletten


LANDSLEJR 6. – 15. JULI 2022

Tilmelding foregår via Landslejrens hjemmeside: FDF Landslejr 2022

Læs mere om at være senior på landslejr 2022 her


Har du spørgsmål så kontakt endelig mig


Med venlig hilsen
Martin Boysen  (tlf: 61 11 64 45)